If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundservice hos If Skadeförsäkring Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med If Skadeförsäkring Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om If Skadeförsäkring

If erbjuder ett brett utbud av försäkringar för privatpersoner och företag. Med sin långa historia i Sverige strävar de efter att göra det så enkelt eller komplicerat som behövs på den del av att vara bara en kund med dem genom att tillhandahålla heltäckande täckning som inkluderar hemskyddsplaner (bil), båtresor säkerhetsalternativ som olycksfallsdöd/demensskydd; personliga olycksfallsförmåner som inkluderar medicinska kostnader i förväg också om du skadas när du arbetar på ditt eget företag - även djurägare kan hitta bra erbjudanden här! Och om något skulle hända under en händelse som en naturkatastrof där det handlar om fysiska skador? Inga bekymmer, för If har täckt dessa frågor också och mer därtill! Om du inte kan hitta en lösning för dina försäkringsbehov gör deras erfarna konsulter sitt bästa för att hjälpa dig med vad du än behöver. De erbjuder faktiskt en tjänst i åtta steg som omfattar analys av kundens behov och ifyllande av ansökningsblanketten samt kontakt med försäkringsgivaren på kundens vägnar!

Kontaktalternativ för kundservice:

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret till If Skadeförsäkrings kundtjänst är: 0771-655-655. If Skadeförsäkrings telefonsupport går att nå: Veckodagar: 07: 30-20: 00 Lördag: 09.00-16.00 Söndag: 10.00-16.00.

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På if.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

E-postadressen till If Skadeförsäkrings kundtjänst är: [email protected].

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

If Skadeförsäkrings kundtjänst facebook länk: klicka här

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Twitter

Kontakta If Skadeförsäkring på deras officiella twitterkonto: klicka här

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

If Skadeförsäkrings kundtjänst via chatt:

If Skadeförsäkring Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Barks väg 15, Solna, Sweden.