Icelandair Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Icelandair Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Icelandair Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Icelandair

Icelandairs affärsstrategi bygger på Islands geografiska läge. Landet har en kustlinje vid Atlanten som ger enkel tillgång till flygningar mellan Europa och Nordamerika, vilket gör det till en one stop shopping-destination! Med sitt nav på Keflavík International Airport i Reykjaviks centrum, där du kan hitta alla bekvämligheter, inklusive gratis WiFi, medan du väntar på att gå ombord på ditt flyg eller när du landat hemma igen, kommer detta flygbolag att kunna tillhandahålla pålitliga tjänster oavsett vilken tid på dygnet det gäller. Icelandair har ett starkt fokus på kundservice och personalen är känd för att vara hjälpsam och vänlig. Flygbolaget erbjuder en rad olika tjänster som gör resan bekvämare, bland annat online-incheckning, mobila boardingkort och möjligheten att välja sittplats i förväg. Det erbjuder också särskilda tjänster för familjer som reser med små barn , samt ett brett utbud av underhållningsalternativ ombord på flygplanen. Om du letar efter ett flygbolag som kan ta dig till fantastiska platser är Icelandair rätt val för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Icelandair Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Icelandair Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-690 98 00.

Icelandair Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.icelandair.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Icelandair Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Icelandair Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Icelandair Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Icelandair Kundtjänst – Chatt

Icelandair erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Icelandair Kundtjänst – Postadress

Adressen till Icelandair Kundtjänst är: Christiansborggade 2 DK-1558 Copenhagen V Denmark