ICA Banken Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med ICA Banken Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta ICA Banken Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om ICA Banken

ICA-banken är en svensk bank som inledde sin verksamhet 2001. Företaget, som har över 800 000 kunder och 450 anställda - inklusive de som arbetar för koncernens livsmedelskedjor, Svea Rennet Clearning AB (SREBC) med flera - erbjuder lån till privatpersoner, t.ex. personliga bolån eller bilköp, och tillhandahåller sparkonton med investeringsmöjligheter genom livförsäkringar och hemförsäkringar som erbjuds direkt av dem.

Kortbetalningar är direkt kopplade till livsmedelsbutiker som drivs av moderorganisationen "ICA" och ger kunderna möjlighet att tjäna "ICA-poäng" som kan användas i dessa butiker.

ICA-bankens webbplats är tydlig och lätt att navigera på, med all relevant information lätt tillgänglig. Ansökningsprocessen för ett lån är okomplicerad och kan slutföras online inom några minuter. På det hela taget erbjuder ICA-banken en bra upplevelse för sina kunder.

ICA-banken erbjuder en bra ränta på sina sparkonton och möjlighet att investera i liv- och hemförsäkringar. Webbplatsen är tydlig och lätt att navigera på och ansökningsprocessen för ett lån är okomplicerad. Sammantaget erbjuder ICA-banken en bra upplevelse för sina kunder.

ICA-bankens kundservicen är utmärkt och de är alltid villiga att hjälpa till. Personalen är effektiv, artig och hjälpsam. Jag skulle definitivt rekommendera ICA-banken till alla som vill ha en bra bankupplevelse.

Kontaktalternativ för kundservice:

ICA Banken Kundservice – Telefon

ICA Bankens kundtjänst telefonnummer: 033-47-47-90. ICA Bankens telefonsupport öppettider: HelgFria Vardagar: 08: 00-20: 00.

ICA Banken Kundservice – Företagets hemsida

På icabanken.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

ICA Banken Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

ICA Banken Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

ICA Banken Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

ICA Banken på deras officiella twitterkonto: klicka här

ICA Banken Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

ICA Banken Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Kolonnvägen 20 169 71 Solna, Sweden.