Hur du kontaktar Zalandos Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Zalandos Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Zalandos Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Zalando

Zalando är ett företag som säljer kläder och andra varor online. Den tyskbaserade butiken startade 2008 och växte till att ha över 1 miljard euro 2012 - dubbelt så mycket som de gjorde året innan! Denna tillväxt kan till stor del tillskrivas Kinneviks ägande med 32 %. Sedan 2021 är alla aktier uppdelade så du behöver inte längre en ägare som dem - även om vi är säkra på att deras namn kommer att finnas kvar på din skärm när det är möjligt. Butiken erbjuder en mängd olika tjänster, t.ex. gratis frakt och returer samt ett lojalitetsprogram. Zalando är ett utmärkt ställe att handla kläder och andra varor på nätet. Butiken erbjuder en mängd olika tjänster som gratis frakt och returer samt ett lojalitetsprogram. Du kan hitta allt du behöver på Zalando , och priserna är mycket konkurrenskraftiga. Jag skulle definitivt rekommendera att handla på Zalando om du letar efter en bra nätbutik. Tack för att du läste!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Zalandos Kundtjänst – Telefon

Zalandos kundtjänst telefonnummer: 020-79-40-46. Zalandos telefonsupport öppettider: MON – FR: 8,00 UHR -20.00 UHR SA + SO: 09.00 UHR – 18,00 UHR.

Zalandos Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på zalando.se: klicka här

Zalandos Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Zalandos kundsupport är: [email protected].

Zalandos Kundtjänst – Facebook

Zalando kundtjänst Facebook länk: klicka här

Zalandos Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på Twitter.

Zalandos Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Zalandos Kundtjänst – Postadress

Tamara-Danz-Strasse 1 Berlin Germany.