Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst

Volkswagen. Om du vill komma i kontakt med kundservce/kundtjänst hos detta företag så har du kommit rätt! Vi har sammanställt den senaste uppdaterade kontaktinformationen för att komma i kontakt med Volkswagen. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress.

Om Volkswagen

Volkswagen är en tysk biltillverkare som har funnits sedan 1937. De har sitt huvudkontor i Wolfsburg och tillverkar bilar för många olika länder, till exempel Kina där de har 40 % marknadsandelar med sin mest sålda modell - Golf- bland andra som Jetta eller Passat som också är mycket populära fordon bland konsumenter världen över!. Några andra modeller som tillverkas av detta företag är: Beetle (populär för flera decennier sedan), Micra, men numera handlar det mer om SUV och pickups som Touareg eller Amarok. Volkswagen är världens största biltillverkare med en produktion på över tio miljoner fordon 2016. De har fabriker över hela världen och sysselsätter över 600 000 personer. Företaget äger eller har andelar i många andra bilmärken som Porsche, Lamborghini, Bentley, Bugatti, Audi och SEAT.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst – Telefon

Volkswagens kundtjänst telefonnummer: 08-120-810-80. Volkswagens telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag ​​08: 00-17: 00.

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst – Företagets hemsida

På volkswagen.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Volkswagens kundtjänst är: [email protected].

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst – Facebook

Volkswagen på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Hur du kontaktar Volkswagens Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Hantverksvägen 9, 151 88 Södertälje, Sweden.