Hur du kontaktar UPS Kundtjänst

Vill du nå kundservice hos UPS Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med UPS Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

UPS Kundservice – Telefon

UPS är världens största transportföretag och är även känt för sina frakttjänster på marken. Den ikoniska logotypen med två kalkoner under en krona gör det lätt att identifiera företaget även utan att se vad de gör!

United Parcel Service grundades 1907 av tre män som hade slutat skolan vid 12 års ålder eftersom "det var där pengarna gick", och har vuxit från telegram och budbärararbete till något mycket mer än så - nu tillhandahåller företaget verktyg som hjälper småföretag med förnödenheter eller varor som beställs online via webbplatser som Amazon Prime. Med dagens fokus på snabb e-handel och snabba leveranser har många företag svårt att hänga med i den senaste tekniken.

UPS har ändrat sitt pris genom att erbjuda alla amerikanska kunder gratis frakt på marken. Detta för att förbereda sig för den växande trenden med hemleveranser som genererar hundratals miljoner paket årligen - särskiltunder semesterperioden.

UPS kostnadsfria tjänst kommer att göra det möjligt för småföretag att spara tusentals dollar i leveransavgifter, låta dem hålla sig uppdaterade med dagens teknik och fokusera på sin verksamhet i stället för att investera i kostsamma frakttjänster. Det är också ett sätt för dem att hålla jämna steg med e-handelsjättar som Amazon, som redan erbjudersådana tjänster.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – Telefon

UPS kundtjänst telefonnummer: 077-662-20-77. UPS kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 8: 00-19: 00 Lördag: 9: 00-13: 00.

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – Företagets hemsida

På ups.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – E-post

UPS kundtjänst e-postadress: [email protected].

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – Facebook

Kontakta UPS på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – Twitter

UPS kundtjänst twitter Länk: klicka här

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar UPS Kundtjänst – Postadress

Postadressen till UPS kundservice: Elektronikhöjden 5, 175 43 Järfälla, Sweden.