Hur du kontaktar Uniqlos Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Uniqlos Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Uniqlos Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Uniqlo

Uniqlos butiksupplevelse kan jämföras med att gå genom ett varuhus i Tokyo med den stora logotypen på allt från klädhyllor i omklädningsrummen till reklam på vägghyllor längs gångvägar som leder upp till höga tak där de hänger som gigantiska konstverk. Det japanska företaget har butiker över hela världen, bland annat i Australien, Bangladesh, Belgien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Indien, Indonesien, Malaysia, Filippinerna, Sydkorea, Singapore, Spanien, Storbritannien, USA och Vietnam. I varje butik kan kunderna hitta det senaste inom fritidskläder för män, kvinnor och barn, samt en rad olika accessoarer. Företaget är känt för sina enkla, högkvalitativa kläder som är perfekta för vardagsbruk. Och med nya stilar som släpps varje säsong finns det alltid något nytt att upptäcka på Uniqlo. Uniqlo har något för alla, oavsett om du letar efter en ny outfit för jobbet eller fritiden eller bara bekväma kläder att slappna av i hemma. Så varför inte gå in i din närmaste butik i dag och se vad det handlar om? På Uniqlo anser de att kläder ska vara bekväma, funktionella och snygga. De utformar sina produkter med detta i åtanke, så att du alltid kan se ut och känna dig som bäst.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Uniqlos Kundtjänst – Telefon

Uniqlos kundtjänst telefonnummer: 08-517-331-17-. Uniqlos kundcenter öppettider: Måndag-Fredag ​​09: 00-18: 00.

Uniqlos Kundtjänst – Företagets hemsida

På uniqlo.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Uniqlos Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Uniqlos kundsupport är: contactus@ml.uniqlo.eu.

Uniqlos Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Uniqlos Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

Uniqlos Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Uniqlos Kundtjänst – Postadress

1 Kingsway – 6th floor, London, WC2B 6AN, United Kingdom.

Scroll to Top