Hur du kontaktar Skypes Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Skypes Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Skypes Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Skype

Skype är ett program som gör det möjligt att kommunicera med andra människor genom video- och röstchatt. Det skapades ursprungligen av två svenska entreprenörer, som också grundade ett annat företag som var känt för sitt arbete med IP-telefoni under 2003-2004 innan de skapade Skype tillsammans med dansken Janus Friis (som tidigare var inblandad i fildelningsprogrammet Kazaa). Duon släppte den offentligt 2005 och Microsoft köpte upp dem kort därefter, främst på grund av hur populär den här plattformen har blivit med tiden - särskilt bland spelare! Skype har kommit långt sedan starten och är nu ett av de mest populära kommunikationsverktygen. Det är perfekt för att hålla kontakten med vänner och familj, men också för affärer. Du kan till och med använda det för att ringa internationella samtal till mycket rimliga priser. Om du inte är om du använder en mycket gammal version av Skype uppdaterar programmet automatiskt sig själv. Om du vill kontrollera om det finns uppdateringar eller tvinga fram en uppdatering går du till Hjälp och kontrollera om det finns uppdateringar i huvudmenyn. Samma sak kan du göra genom att gå till den här länken.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Skypes Kundtjänst – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Skypes Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på Skype.com: klicka här

Skypes Kundtjänst – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Skypes Kundtjänst – Facebook

Skype kundtjänst Facebook länk: klicka här

Skypes Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här

Skypes Kundtjänst – Chatt

Skypes kundtjänst via chatt: klicka här

Skypes Kundtjänst – Postadress

3210 Porter Drive, Palo Alto, California 94304, USA.

Scroll to Top