Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst

Om du är ute efter att komma i kontakt med Kontakt Nordnets Kundservice så kan du hitta alla kontaktvägar för att komma i kontakt med dem på denna sida. Vi har samlat in den senaste uppdaterade informationen för att komma i kontakt med Kontakt Nordnets Kundservice. Vi har publicerat deras telefonnummer, E-postadress, chatt, hemsida, postadress, Facebook och Twitter.

Kontakt Nordnets Kundservice – Kundcenter

Nordnet är en bank med rötter i Sverige som nu är verksam i hela Skandinavien. Företaget grundades internetbaserad handel med aktier och obligationer med början för över två decennier sedan, innan det expanderade till banktjänster inklusive sparkonton samt lån eller hypotekslån för bostadsköpare som vill köpa en fastighet utomlands under denna tidsperiod då gränsöverskridande flyttningar var svåra på grund av internationella regler för penningöverföringsväxlar åtminstone fram till nyligen där saker och ting har förändrats ganska snabbt tack vare att de skandinaviska länderna är alla en bit på väg att införa gemensamma standarder som bör göra livet mycket enklare inte bara fysiskt sett utan även finansiellt sett också. Nordnet har nu utvidgat sin verksamhet till andra länder än Skandinavien och erbjuder sina tjänster till kunder i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Företaget har över 700 000 kunder och är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Nordnets VD är en tidigare McKinsey-konsult som tror att tekniken kan göra skillnad inom bankväsendet . Nordnet letar ständigt efter nya sätt att göra bankverksamheten enklare och effektivare för sina kunder. Ett sätt att göra detta är att erbjuda produkter som är lätta att använda och förstå. Till exempel finns deras onlinebankplattform på både svenska och engelska, vilket gör den tillgänglig för en bredare krets av människor. Nordnet erbjuder också en mobilapp som gör det möjligt för kunderna att göra bankärenden på språng. Förutom att göra det enklare att göra bankärenden arbetar Nordnet också för att göra dem mer prisvärda. De erbjuder till exempel gratis bankkonton för studenter och har inga månadsavgifter för sina baskonton. De erbjuder också rabatter på vissa produkter och tjänster för sina kunder.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst – Telefon

Nordnets kundtjänst telefonnummer: 010-583-3000. Nordnets kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 08: 30-20: 00 Fredag: 08: 30-18: 00.

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på nordnet.se: klicka här

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst – E-post

Kunder kan kontakta Nordnet kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst – Facebook

Kontakta Nordnet på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar Nordnets Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Box 30099, 104 25 Stockholm.