Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med Mobilias Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Mobilias Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Mobilias Kundsupport – Telefon

Mobilia är ett företag som har varit verksamt på den svenska marknaden i över 40 år. De utvecklar och förvaltar fastigheter, främst med fokus på butiksytor inom tillväxtmarknader som Stockholm och Uppsala län. Deras arbete bidrar till att göra dessa platser mer attraktiva genom att skapa mötesplatser där andra typer av aktiviteter kan äga rum - som till exempel bostadslösningar som finns tillsammans med kontorsbyggnader som även erbjuder matservering och utbildningsmöjligheter! Med andra ord bidrar de till städernas utveckling och skapar platser där människor vill vara. Dessutom är Mobilia också ett certifierat B-företag. Det innebär att de uppfyller rigorösa standarder för sociala och miljömässiga resultat, ansvarsskyldighet och öppenhet. Faktum är att de var det första fastighetsbolaget i Skandinavien som certifierades! Så om du letar efter ett företag som engagerar sig i hållbar utveckling och skapar bra platser att leva, arbeta och leka på, är Mobilia definitivt ett företag att kolla in!

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst – Telefon

Mobilias kundtjänst telefonnummer: 0702-01-22-00. Mobilias telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst – Företagets hemsida

På mobilia.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Mobilias kundservice är: info@mobilia.se.

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst – Facebook

Kontakta Mobilia på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Hur du kontaktar Mobilias Kundtjänst – Postadress

Mobilia kundtjänst adress: Per Albin Hanssons väg 40, 214 32, Malmö Sweden.

Scroll to Top