Hur du kontaktar Microsofts Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Microsofts Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Microsofts Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Microsoft

Microsoft är ett multinationellt dataföretag som utvecklar, tillverkar och licensierar många mjukvaruprodukter för både persondatorer och företagsservrar. Det mest populära är operativsystemet Windows som har en absolut dominerande marknadsposition i alla PC-baserade system över hela världen med en andel på över 90 % enligt vissa källor! Företaget tillverkar och säljer också ett stort antal andra programvaror för både företag och privatpersoner, bland annat Microsoft Office, webbläsaren Internet Explorer och den digitala mediespelaren Windows Media Player. Dessutom tillverkar Microsoft även hårdvaruprodukter som spelkonsolen Xbox 360 och den digitala mediespelaren Zune. Företaget grundades av Bill Gates och Paul Allen 1975 och är nu ett av världens största företag med intäkter på över 60 miljarder dollar per år! Microsoft har cirka 90 000 anställda i över 100 länder runt om i världen. Företaget har sitt huvudkontor i Redmond, Washington, USA.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Microsofts Kundtjänst – Telefon

Microsofts kundtjänst telefonnummer: 08-55-99-00-00. Microsofts kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Microsofts Kundtjänst – Företagets hemsida

På microsoft.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Microsofts Kundtjänst – E-post

Kunder kan kontakta Microsoft kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Microsofts Kundtjänst – Facebook

Kontakta Microsoft på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Microsofts Kundtjänst – Twitter

Microsofts kundtjänst Twitter Länk: klicka här

Microsofts Kundtjänst – Chatt

Microsofts kundtjänst via chat: klicka här

Microsofts Kundtjänst – Postadress

Regeringsgatan 25, 111 53 Stockholm.