Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med LloydsApoteks Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta LloydsApoteks Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt LloydsApoteks Kundservice – Kundcenter

Lloyds Apotek, ett svenskt apotek som grundades 2010 och har sedan dess blivit en av landets mest framgångsrika kedjor. De erbjuder både receptfria läkemedel samt recept från sina IT-system för regelbundna doser eller läkarbesök beroende på vad du behöver! Lloyds Apotek har ett tydligt fokus på kundservice och bekvämlighet. Detta syns tydligt i deras enkla och effektiva beställningsprocess: kunderna kan beställa online eller via appen och antingen hämta sina inköp i butiken eller få dem levererade hem. Företagets expansionsplaner är ambitiösa, med målet att öppna 300 butiker fram till 2020. Lloyds Apotek är för närvarande den snabbast växande apotekskedjan i Sverige! Svenska apotek är kända för sin höga kvalitet och Lloyds Apotek är inget undantag. De säljer endast produkter från välkända varumärken som Bayer, Pfizer och Novartis. Lloyds Apotek erbjuder dessutom ett lojalitetsprogram som kallas "Apoteket Kort" och som belönar kunderna för deras inköp. Om du letar efter ett apotek i Sverige som erbjuder bra kundservice och bekvämlighet är Lloyds Apotek det perfekta valet! Med deras expanderande nätverk av butiker är det lätt att hitta en nära dig. Och med deras lojalitetsprogram kan du spara pengar på ditt nästa köp. Så varför inte ge dem ett försök?

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst – Telefon

LloydsApoteks kundtjänst telefonnummer: 0771-23-10-00. LloydsApoteks kundcenter öppettider: Dagligen: 08: 00-11: 30,12: 30-17: 00.

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på lloydsapotek.se: klicka här

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst – E-post

E-postadressen till LloydsApoteks kundtjänst är: [email protected].

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar LloydsApoteks Kundtjänst – Postadress

LloydsApotek kundtjänst adress: Rosenlundsgatan 54, 118 63 Stockholm, Sweden.