Hur du kontaktar Libresses Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Libresses Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Libresses Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Libresse

Om du letar efter något för att hålla dina privata delar rena och friska, så behöver du inte leta längre än Libresse. Detta företag är ett av Sveriges största varumärken inom intimhygienprodukter med över 40 års erfarenhet i bagaget! De tillverkar tamponger samt andra nödvändigheter som hygienbindor som alla är garanterat säkra tack vare deras Agrande-testprocess - vilket innebär att de inte innehåller några ingredienser som kan skada kvinnor under menstruation eller utgöra en risk vid daglig användning (t.ex. allergi); detta innebär ett bättre skydd mot bakterieuppbyggnad inuti kläderna eftersom det inte blir några irriterande överraskningar efter att ha burit dem hela dagen. Libresse är inte bara ett varumärke för kvinnohygien, utan erbjuder även ett brett utbud av andra hälso- och skönhetsprodukter. Till exempel är deras linje av kroppstvättar perfekt för alla som vill hålla sin hud fräsch och återfuktad. Och om du letar efter något som hjälper dig med din hår, de har balsam och hårmasker som ger dig en silkeslen känsla! Så om du är i behov av några nya intimhygienprodukter eller bara vill prova ett annat märke rekommenderar vi starkt att du ger Libresse en chans - du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Libresses Kundtjänst – Telefon

Libresses kundtjänst telefonnummer: 020-73-55-00. Libresses kundcenter öppettider: Tisdag, onsdag, torsdag: 10: 00-12: 00.

Libresses Kundtjänst – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på libresse.se: klicka här

Libresses Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Libresses kundtjänst är: [email protected].

Libresses Kundtjänst – Facebook

Libresse på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Libresses Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Libresses Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Libresses Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Box 200, SE-101 23, Stockholm.