Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med lastminutes Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta lastminutes Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om lastminute

lastminute.com är den europeiska Travel-Tech-ledaren inom dynamiska semesterpaket. lastminute.com driver en portfölj av välkända varumärken som lastminute.com, Volagratis, Rumbo, weg.de, Bravofly, Jetcost, Crocierissime och Hotelscan. Deras vision är att designa framtiden för resor och turism med hjälp av digital teknik som en möjliggörare. De investerar kontinuerligt i talangfulla människor som säkerställer att vårt erbjudande ligger närmare kundernas behov och håller oss i framkanten av teknisk utveckling. De driver sin verksamhet på 17 språk och 40 länder, med mer än 1 000 anställda spridda över våra kontor över hela världen, och utvecklar våra egna produkter och tjänster för att driva hela resenärens resa för miljontals människor. lastminute.com N.V. är ett börsnoterat företag noterat under tickersymbolen LMN på SIX Swiss Exchange. Deras uppdrag är att göra resor mer tillgängliga och enkla för alla, så de letar alltid efter nya sätt att göra reseupplevelsen bättre för resenärerna. De vet att tekniken kan spela en stor roll för att göra resan roligare, så de investerar mycket i att utveckla nya produkter och tjänster som använder digital teknik för att förbättra resenärens resa. Från bokning av flygbiljetter och lastminute.com har något för alla som vill resa, från hotell till att hitta de bästa erbjudandena på biluthyrning och kryssningar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till lastminutes kundtjänst är: +1-871-277-1070. lastminutes telefonsupport går att nå: Varje dag, 8: 00-23: 00.

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst – Företagets hemsida

På lastminute.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst – Facebook

lastminute officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

lastminutes kundtjänst twitter Länk: klicka här

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar lastminutes Kundtjänst – Postadress

lastminute kundtjänst adress: Via Valdani 1A, 6830 Chiasso, Switzerland.

Scroll to Top