Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med Länsförsäkringars Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Länsförsäkringars Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Om Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är ett svenskt institut som tillhandahåller ömsesidiga försäkringar till sina 23 medlemsföretag. I koncernen ingår Länsförsäkringar AB, som har gemensamt ägande med vart och ett av de anslutna företagen och erbjuder olika finansiella tjänster som lån från Wasa Kredit eller Agria Insurance Group för dem som behöver dem mest - men bara om de är godkända av ditt lokala distriktskontor! Länsförsäkringar, marknadsledande inom skadeförsäkringar och den femte största privatbanken med över 6 000 anställda i Sverige, vill expandera till nya marknader. De har verksamhet även utanför sitt hemland där de främst bedriver verksamhet genom Agria som har kontor runt om i Europa, bland annat i Norge, Danmark, Finland och Storbritannien. Länsförsäkringars expansionsplaner kommer inte som någon överraskning. Företaget har vuxit stadigt i flera år och med den nya vd:n Anders Borg är det uppenbart att de vill fortsätta denna trend. Med ett starkt fokus på kundservice och innovation har Länsförsäkar har goda förutsättningar att fortsätta sin framgång under de kommande åren.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst – Telefon

Länsförsäkringars kundtjänst telefonnummer: 08-562-830-00. Länsförsäkringars telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-22: 00 Lördag-söndag: 10: 00-15: 00.

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst – Företagets hemsida

På lansforsakringar.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Länsförsäkringars kundsupport är: stockholm@lansforsakringar.se.

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst – Facebook

Länsförsäkringar på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst – Chatt

Länsförsäkringar kundtjänst chat länk:

Hur du kontaktar Länsförsäkringars Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Tegeluddsvägen 11-13 SE-106 50 Stockholm.

Scroll to Top