Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med Kompletts Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Kompletts Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kompletts Kundservice – Telefon

Komplett Group är en norsk teknikåterförsäljare som grundades 1994. Det är den största nätbutiken i Skandinavien med en omsättning på över 100 miljoner kronor. Kompletts nätbutiker är de största i Skandinavien, med en total försäljning på över 10 miljarder kronor och 700 anställda. De säljer datorkomponenter, datorer och hemelektronik till slutkunder på nio platser, inklusive Norge (hemmabas) och andra nordiska länder som Danmark och Sverige, där de också tillverkar 35 000 skräddarsydda datorer varje år. Koncernen har varit baserad i Sandefjord sedan den grundades av entreprenörer som insåg att det skulle finnas en stor efterfrågan på högkvalitativa delar till konkurrenskraftiga priser bland spelare som ligger oroväckande nära varandra. Kompletts huvudfokus har alltid varit att ge kunden vad den vill ha. Komplett Group utökar ständigt sitt produktutbud och sina tjänster. År 2014 förvärvade företaget nätbutiken Lefdal.com, som säljer hemelektronik, vilket gör Komplett till Skandinaviens största nätbutik. Året därpå lanserade Komplett Group en ny tjänst som heter Komplett Bedrift (Komplett Business). Detta är ett BtoB-erbjudande (business to business) som ger små och medelstora företag konkurrenskraftiga priser på datorkomponenter, skräddarsydda datorer, programvara och andra digitala lösningar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Kompletts kundtjänst är: 031-710-20-00. Kompletts telefonsupport går att nå: Veckodagar: 09: 00-18: 00.

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på komplett.se: klicka här

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Kompletts kundtjänst twitter Länk: klicka här

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Hur du kontaktar Kompletts Kundtjänst – Postadress

Komplett kundtjänst adress: Kruthusgatan 17, 411 04 Göteborg.