Hur du kontaktar Indiskas Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Indiskas Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Indiskas Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Indiska

Indiska är ett svenskt företag som har funnits i över 100 år. De säljer kläder och accessoarer med internationell inriktning och har butiker i hela Skandinavien samt andra delar av Europa - från Moskva till Aten! Samt en e-handelswebbplats som levererar över hela världen Deras produktsortiment omfattar allt från snygga vardagskläder till vackra festklänningar, och de är alltid uppdaterade med de senaste modetrenderna. Indiska är det perfekta stället att handla på för kvinnor som vill känna sig självsäkra och snygga utan att spendera en förmögenhet. Det som skiljer Indiska från andra modeåterförsäljare är deras engagemang för hållbar och etisk produktion. De har ett nära samarbete med sina leverantörer för att se till att alla deras produkter tillverkas i en säker och rättvis arbetsmiljö, och de använder miljövänliga material när det är möjligt Indiska är ett utmärkt val för alla som vill köpa snygga, välgjorda kläder utan att skada miljön eller exploatera arbetare. Med ett brett sortiment och en internationell leveransservice finns det något för alla på Indiska.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Indiskas Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Indiska kundtjänst är: 08-518-082-00. Indiskas telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Indiskas Kundtjänst – Företagets hemsida

På indiska.comse kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Indiskas Kundtjänst – E-post

Kunder kan kontakta Indiska kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Indiskas Kundtjänst – Facebook

Indiska officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Indiskas Kundtjänst – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Indiskas Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Indiskas Kundtjänst – Postadress

Hamburgsvägen 14, 115 41 Stockholm, Sverige.