Hur du kontaktar Iberias Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Iberias Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Iberias Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Iberia

Iberia är ett internationellt flygbolag som har haft sitt huvudkontor i Madrid sedan 1927. Det har två stora dotterbolag, Iberia Regional och Express Carrier, med mer än 80 flygplan tillsammans! Som en del av Oneworld-alliansen har detta spanska bolag samägda flygningar med många andra flygbolag som American Airlines eller Czech Airlines för att ge passagerarna tillgång till hela Europa utan att ha några begränsningar för var de kan flyga in på ankomstflygplatserna på grund av att det helt enkelt inte finns några gränser inom Spanien just nu på grund av Brexit. Detta ifrågasatte nyligen dess status som ett spanskt bolag efter att ha gått samman med British Airways 2010, vilket lämnade båda bolagens varumärken intakta men bara gav den ena IATA-koden till det nya företaget, som nu är känt som International Airlines Group (IAG). Iberia har ett starkt fokus på kundservice och erbjuder många bekvämligheter för att göra det så bekvämt som möjligt att flyga med dem. De har till exempel en generös bagagekvantitet, prioriterad ombordstigning för dem som har spädbarn eller småbarn och till och med ett lojalitetsprogram som heter Iberia Plus och som hjälper frekventa resenärer att samla poäng som de kan använda för gratis flyg eller uppgraderingar. Om du letar efter ett flygbolag med stark närvaro i Spanien och goda internationella förbindelser är Iberia ett utmärkt val.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Iberias Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Iberias kundtjänst är: 077-161-6068. Iberias telefonsupport går att nå: 24/7.

Iberias Kundtjänst – Företagets Hemsida

På Iberia.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Iberias Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Iberias Kundtjänst – Facebook

Iberia på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Iberias Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Iberias Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Iberias Kundtjänst – Postadress

Iberias kundtjänst adress: Apdo. Correos 62033, 28080 Madrid, Spain.