Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med Hestras Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Hestras Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Hestras Kundservice – Telefon

Hestra-Handsken AB, ett familjeägt företag som designar och tillverkar handskar för längdskidåkning. De två flaggskeppsbutikerna ligger i Stockholm, Sverige, där designen sker tillsammans med tillverkningen vid deras anläggningar i Europa och Norge. Produktionen sker mestadels utomlands, men vissa mindre partier tillverkas lokalt på grund av efterfrågan eller tillgänglighet, baserat på specifikationer per produkttyp, t.ex. alpint/freestyle vs. mode, vad du vill att din handske ska byggas specifikt kring så att de kan anpassa den i enlighet med detta. Hestras filosofi är att tillverka den bästa möjliga handsken för varje enskilt behov och det har de gjort sedan 1936. I dag innebär det att man har över 500 anställda i fem länder, varav nästan 200 i hemlandet Sverige. Dessutom är de ett av de få företag som fortfarande tillverkar 100 % av sina handskar för hand. Från design- och utvecklingsprocessen till att arbeta med de bästa materialen - Hestra är mycket stolt över varje aspekt av sina handskar. De har också ett engagemang för hållbarhet, vilket är tydligt i deras ansträngningar för att minska miljöpåverkan genom hela leveranskedjan. Allt började 1936 när Martin Magnusson tog över sin pappas företag, som specialiserade sig på att reparera och tillverka handskar. Martin var en hantverkare som älskade skidåkning, så han började tillverka sina egna handskar för längdskidåkning och fick snabbt en stor popularitet bland skidåkarna. Ryktet spred sig om kvaliteten på hans handskar och snart nog bad andra norrmän honom att göra några åt dem också.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Hestras kundtjänst är: 0370-33-97-00. Hestras telefonsupport går att nå: Veckodagar: 08: 00-16: 30.

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – Företagets hemsida

På hestragloves.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – E-post

Hestras kundtjänst e-postadress: [email protected].

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – Facebook

Kontakta Hestra på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – Twitter

Hestras kundtjänst twitter Länk: klicka här

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar Hestras Kundtjänst – Postadress

Hestra kundtjänst adress: Äspåsvägen 5, 335 71 Hestra, Sweden.