Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med Hemtex Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Hemtex Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Hemtex Kundservice – Kundcenter

Hemtex är den ledande återförsäljaren av hemtextil i Norden. De har över 130 butiker och erbjuder en inspirerande e-handelsplattform där kunderna kan hitta allt de behöver för sina hem till priser som alltid är konkurrenskraftiga, samtidigt som de strävar efter att upprätthålla hållbarhet i alla aspekter av affärsverksamheten, inklusive butikslokaler i hela Skandinavien och onlineförsäljning. Hemtex strävar efter att vara ett ansvarsfullt företag och arbetar därför ständigt med initiativ för att minska sin miljöpåverkan. Ett sådant initiativ är övergången till att använda mer hållbara material i sina produkter. Hemtex har till exempel börjat använda återvunnen polyester i vissa av sina produkter, vilket sparar energi och resurser jämfört med jungfrulig polyester. Företaget arbetar också för att öka andelen ekologisk bomull i sina produkter. Hemtex engagemang för hållbarhet stannar inte vid produktutbudet. Företaget letar också ständigt efter sätt att minska sitt koldioxidavtryck och sin energiförbrukning. Hemtex har till exempel installerat solpaneler på flera av sina butiker, vilket minskar behovet av fossila bränslen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – Telefon

Hemtex kundtjänst telefonnummer: 033-20-84-00. Hemtex kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemtex.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Hemtex kundsupport är: [email protected].

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar Hemtex Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Box 495, 501 13 Boras, Sweden.