Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst

Är det så att du vill komma i kontakt med Hemnets Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Hemnets Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Hemnets Kundservice – Telefon

Hemnet är det Sverigebaserade företaget som funnits sedan 1998. De har utvecklats till en av sitt lands mest populära bostadsplattformar, och det har mycket att göra med att skapa naturliga mötesplatser för såväl mäklare som bostadssäljare eller bostadsköpare; alla som är involverade i denna bransch på någon nivå (från bönder som hyr ut åkrar nära Stockholm). Deras ledstjärna: Att se till att det inte finns något onödigt krångel när man utför affärsrelaterade aktiviteter som till exempel utbytesavtal om fastighetsvärden - vilket i slutändan leder till mer effektivitet över hela linjen! Hemnets digitala plattform används av 70 % av alla mäklare i Sverige. Den erbjuder en mängd olika tjänster, till exempel att lista fastigheter till salu och skapa marknadsföringsmaterial. Dessutom har de en stark kundtjänst som hjälper till med alla frågor som användarna kan ha. Företaget har också varit mycket innovativt i sin inställning till produktutveckling, som under de senaste åren har lanserat ett antal nya funktioner för att göra det enklare att sälja eller köpa en fastighet. Hemnet fortsätter sin tillväxt och expansion till nya marknader. Under 2017 lanserades det i Danmark och planerar att gå in i ytterligare länder inom en snar framtid. Det är tydligt att Hemnet är här för att stanna och kommer att fortsätta att varaen ledande aktör inom fastighetsbranschen på nätet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – Telefon

Hemnets kundtjänst telefonnummer: 0775-17-00-00. Hemnets kundcenter öppettider: Måndag till fredag: 09: 00-18: 00 Lördag: 10: 00-14: 00.

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemnet.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Hemnets kundservice är: [email protected].

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – Facebook

Hemnet officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Hur du kontaktar Hemnets Kundtjänst – Postadress

Hemnets kundtjänst adress: Klarabergsgatan 60, 3 tr, 111 21 Stockholm.