Hur du kontaktar Grandados Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Grandados Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Grandados Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Grandado

Grandados kundtjänst är tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor eller problem som kan uppstå. De vill se till att du är helt nöjd med din upplevelse, så tveka inte att kontakta dem.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Grandados Kundtjänst – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

Grandados Kundtjänst – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på grandado.com: klicka här

Grandados Kundtjänst – E-post

För dig som föredrar att kontakta kundservice via e-post så är detta en möjlighet hos Grandado. Du använder dig då helt enkelt av kontaktformuläret som finns på webbsidan.

Grandados Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Grandados Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Grandados Kundtjänst – Chatt

På Grandado hemsida hittar du en smidig chatt där du direkt kan ställa frågor och snabbt få ett svar från kundservicearbetarna. Öppettiderna är vardagar mellan kl.09:00-17:00. klicka här

Grandados Kundtjänst – Postadress

Postadressen till Grandados kundservice: Mediapress LTD, Room D, Unit 2004, 20 / F, Wing Tuck Commercial Center, 177-183 Wing Lok Street, Sheung Wan HK, Hong Kong SAR.