Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Fastighetsbyråns Kundsupport – Telefon

Fastighetsbyrån är ett av Sveriges mest populära fastighetsbolag, med cirka en halv miljon kunder och mer än tvåhundrafemtio kontor i hela Skandinavien. Denna privata institution har vuxit så mycket att den inte bara förmedlar 25 procent (över 800 000) av bostadstransaktionerna utan även fungerar som investeringsrådgivning för investerare som vill köpa svenska fastigheter. Företaget har en lång och framgångsrik historia som går tillbaka till början av 1800-talet då det grundades som ett litet fastighetsförvaltningsföretag. Det var inte förrän på 1960-talet som Fastighetsbyrån började växa snabbt, delvis tack vare Sveriges dåvarande blomstrande ekonomi. Företaget fortsatte att växa under hela under decennierna och på 1990-talet hade det blivit ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster för både köpare och säljare, bland annat fastighetsvärdering, marknadsanalys och rådgivning om bolån. Dessutom har Fastighetsbyrån också en omfattande portfölj av kommersiella fastigheter som är tillgängliga för försäljning eller hyra. Om du vill ha hjälp med att hitta eller sälja en fastighet i Sverige är Fastighetsbyrån rätt företag för dig! De har kontor över hela landet och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose dina behov. Med över tvåhundrafemtio års erfarenhet kan du dessutom vara säker på att de vet vad som gäller.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – Telefon

Fastighetsbyråns kundtjänst telefonnummer: 08-54-54-55-00. Fastighetsbyråns telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – Företagets hemsida

På fastighetsbyran.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Fastighetsbyråns kundsupport är: [email protected].

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar Fastighetsbyråns Kundtjänst – Postadress

Fastighetsbyråns kundtjänst adress: Västra Järnvägsgatan 7, Stockholm.