Hur du kontaktar Dropbox Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Dropbox Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Dropbox Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Dropbox Kundtjänst

Dropbox är ett filhanteringsföretag med säte i San Francisco, Kalifornien. Deras tjänster omfattar bland annat: molnlagring och mycket mer! Dropbox grundades byras 2008 och den internationella verksamheten sträcker sig nu över 22 språk över hela världen - vilket gör den tillgänglig för alla oavsett vilket modersmål de har (inklusive engelska). Gratisversionen ger dig 2 GB utrymme för att hålla alla dina filer synkroniserade mellan olika enheter, men om det inte räcker så finns det betalda planer tillgängliga också; alla kostar 9 dollar/månad eller mindre än 89 cent per dag när du skapar en årlig prenumeration. Om du letar efter ett alternativ till Dropbox finns det många andra företag som erbjuder liknande tjänster, till exempel Google Drive och iCloud.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Dropbox Kundtjänst – Telefon

Dropbox kundtjänst telefonnummer: +1-888-414-8124. Dropbox kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Dropbox Kundtjänst – Företagets hemsida

På dropbox.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Dropbox Kundtjänst – E-post

Dropbox kundtjänst e-postadress: [email protected].

Dropbox Kundtjänst – Facebook

Dropbox på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Dropbox Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här

Dropbox Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Dropbox Kundtjänst – Postadress

185 Berry St. Ste. 400, San Francisco, CA 94107, USA.