Hur du kontaktar Dells Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Dells Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Dells Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Dell

Dell är ett företag som tillverkar och säljer datorer, inklusive bärbara datorer. De har funnits sedan 1984 då de grundades av Michael S. Dell i Texas, USA, för att underlätta för människor som ville ha något mer än bara grundläggande kontorsutrustning men som inte visste hur mycket det skulle kosta eller vilka funktioner som var viktiga MediaMarkt (en populär svensk kedja för hemelektronik) har också många olika produkter under varumärket "Dell". Det handlar inte bara om hårdvara som maskiner och bildskärmar, utan även om klädesplagg, som uteslutande utformats i samarbete mellan designers och Dell Dell har också en serie skrivare som kallas "Designjet" Dessa skrivare används för grafisk design och för att skriva ut högkvalitativa bilder, t.ex. på webbplatser. Designjet-modellerna omfattar 110, 50, 500 med flera. När det gäller datorer (stationära datorer), säljer Dell ett stort urval av modeller. De vanligaste kategorierna är "netbook", "notebook" och "laptop". Bärbara datorer säljs i allmänhet med ett batteri som lätt kan tas bort, medan bärbara datorer har batteriet integrerat i enheten.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – Telefon

Dells kundtjänst telefonnummer: 08-590-05-199. Dells kundcenter öppettider: MÅN TILL TOR: 8: 00-17: 00. FRE: 9:00 – 16:00.

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på dell.com: klicka här

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – Facebook

Dell kundtjänst facebook länk: klicka här

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – Chatt

Dells kundtjänst via chat:

Hur du kontaktar Dells Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Frösundaleden 2B, 169 70 Solna.