Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Citroën. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Citroën. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Citroën

Citroen är ett franskt bilföretag som grundades av André Citroën 1919. En av de mest betydelsefulla uppfinningarna som de har skapat är deras modell Traction Avant som ursprungligen släpptes med framhjulsdrift, oberoende fjädring på fyra hjul och integrerad undervagnskonstruktion - och som blev en av få bilar på jorden som massproducerades på detta sätt vid en tidpunkt då nästan alla andra fordon fortfarande använde förbränningsmotorer som bränslekällor för att driva sig själva i högre hastigheter än vad som faktiskt kan komma naturligt mellan nämnda föremåls vikt och den grund som de vilar på. Företaget har funnits länge nu och har därför en hel del modeller i bagaget. Under de senaste åren är Citroen dock allmänt känt för att ha försökt ändra allmänhetens uppfattning om sina bilar på grund av att de misslyckats med att uppnå marknadsandelar under de senaste tre decennierna. En av dede gjorde detta genom att införa en helt ny logotyp 1991, som har förblivit oförändrad fram till idag. Den ursprungliga logotypen var inspirerad av företagets grundare André Citroën, som hade skapat "le croissant" eller "halvmånen", men med tiden blev den mer och mer förknippad med Citroenfordon. Många av oss kommer ihåg företagets "DS"-modell som använde en framträdande version av Citroëns logotyp som kännetecken, och vissa specifikationer säger till och med att bokstäverna står för Diabolic Smooth - inte helt korrekt som det visar sig, men de tre dubbel-C-logotyperna såg verkligen ganska djävulska ut på sidan avbil.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Citroëns kundtjänst är: 08-55-54-33-90. Citroëns telefonsupport går att nå: Veckodagar: 09: 00-12: 00-12: 30-15: 00.

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på citroen.se: klicka här

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Citroëns kundsupport är: [email protected].

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – Facebook

Citroën på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hur du kontaktar Citroëns Kundtjänst – Postadress

Citroëns kundtjänst adress: Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö, Sweden.