Hur du kontaktar Cassels Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Cassels Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Cassels Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Cassel

Cassels är en klädbutik som har butiker över hela Sverige, bland annat i Alingsås (en liten stad norr om Stockholm), Norrköping och Skoghde i söder, Gävleborg och Stevnsbrodet nära Göteborg. Det finns också filialer vid Borås lärarhögskola strax utanför Göteborg samt Uddevalla. Cassels har funnits sedan 1884 och är en av Sveriges äldsta detaljhandlare. Företaget grundades av John Cassel, som emigrerade till Sverige från England i slutet av 1800-talet. Butiken erbjuder ett brett sortiment av kläder för både män och kvinnor samt barnkläder. Det finns även en ett utbud av accessoarer som väskor, bälten och smycken. Cassels är känt för sin goda kundservice och sina konkurrenskraftiga priser. Butiken erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ, inklusive kreditkort, betalkort och kontanter. Det finns också ett lojalitetskortsystem som ger kunderna rabatter på sina inköp.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Cassels Kundtjänst – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Cassels Kundtjänst – Företagets hemsida

På cassels.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Cassels Kundtjänst – E-post

Kunder kan kontakta Cassels kundtjänst via e-postadressen [email protected].: info@cassels.se.

Cassels Kundtjänst – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via Facebook-sida.

Cassels Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på Twitter.

Cassels Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Cassels Kundtjänst – Postadress

Ingen angiven adress.

Scroll to Top