Hur du kontaktar Canons Kundtjänst

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Kontakta Canons Kundtjänst via Telefon. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Kontakta Canons Kundtjänst via Telefon. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Kontakta Canons Kundtjänst via Telefon

Canon Inc. är ett japanskt företag som har varit innovativt inom området för bildprodukter och tjänster i över 50 år nu, och deras senaste tillskott inkluderar skrivare som kan användas tillsammans med kameror eller annan hårdvara som de tillverkar, t.ex. medicinsk utrustning (som står för ca 18 % av den totala försäljningen). Enbart under 2017 (320 miljarder dollar) fanns det 198 000 anställda som arbetade på detta multinationella huvudkontor som ligger i Tokyo, Japan! Canons huvudsakliga produktlinje är kameror och videokameror, men vad många inte vet är att Canon har tillverkat skrivare i flera decennier. Detta företag försöker ständigt överträffa sina konkurrenter, som inkluderar jättar som Ricoh, HP Inc., EPSON America eller till och med Kyocera Corp. Canons nyaste skrivare är imagePROGRAF PRO-1000 storformatskrivare som kan skriva ut foton med en bredd på upp till 44 tum och väger lika mycket som en liten hund. Dessa skrivare har utformats med professionella fotografer i åtanke, så de har många användbara funktioner för att hantera färger eller skriva ut högkvalitativa bilder från digitalkameror.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Canon kundtjänst är: 08-744-85-00. Canons telefonsupport går att nå: MÅNDAGAR-Fredagar KL 08: 00-17: 00.

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på canon.se: klicka här

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Canons kundsupport är: [email protected].

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – Facebook

Canon kundtjänst facebook länk: klicka här

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Hur du kontaktar Canons Kundtjänst – Postadress

Canons kundtjänst adress: Gustav III:s Boulevard 26, 169 88 Solna, Sweden.