Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Bukowskis Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Bukowskis Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Bukowskis Kundservice – Telefon

Bukowski Auktioner är ett av de mest kända auktionshusen i Sverige, med huvudkontor på Berzelii Park 1. De anställda arbetar både inomhus och utomhus; de har utställningslokaler utspridda över alla fem kontinenter för att tillgodose kundernas behov av alla typer och storlekar av utrymmen som kan behövas - från intima vardagsrum upp till enorma lagerlokaler. Företaget specialiserar sig främst på konstverk men erbjuder även antikviteter och designföremål under sina regelbundna auktioner som hålls varannan vecka (i genomsnitt).Företagets huvudkontor ligger i Stockholm, dess operativa gren i Höganäs och Bukowskis familjeöverhuvud äger även ett företag som heter Bukowskis storauktion AB. Bukowskis har tre verksamhetsställen: Huvudkontoret ligger i närheten av Stockholms centralstation, det öppnade sitt första kontor i Stockholm1886 och dess operativa filial i Höganäs i södra Sverige. Det tredje kontoret ligger i Göteborg och öppnades 1993. Bukowskis håller inte bara auktioner via sina kontor i Stockholm och Höganäs, utan företaget har också en webbsida med föremål till salu till fasta priser. Utöver sina auktioner erbjuder Bukowskis en kundservice i form av rådgivning och konsulttjänster för kunderna. Bukowskis Auktioner är uppkallade efter Jakob Fjelgberg Bukowski (1839-1909) som var verksam på flera ställen i Stockholm innan han grundade sitt eget företag 1886.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Bukowskis kundtjänst är: 08-614-08-00. Bukowskis telefonsupport går att nå: Måndag till fredag: 09: 00-13: 00, 14: 00-17: 00.

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på bukowskis.com: klicka här

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Bukowskis kundtjänst är: [email protected].

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – Facebook

Bukowskis kundtjänst facebook länk: klicka här

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Hur du kontaktar Bukowskis Kundtjänst – Postadress

Postadressen till Bukowskis kundtjänst: Box 1754, 111 87 Stockholm.