Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Bodystores via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Bodystores Kundtjänst – Telefon

Bodystore.com är den ultimata online-destinationen för allt som har med hälsa, välbefinnande och fitness att göra! Du kan hitta naturliga livsmedelsprodukter som ekologiska matvaror eller kosttillskott för sportnäring tillsammans med ett stort sortiment av träningskläder från toppmärken som Nike®, Under Armour® och Puma™ för att bara nämna tre på deras omfattande lista - du kommer inte att bli besviken när du surfar på den här webbplatsen, så ta dig tid att titta igenom allt innan du fattar beslut om vad du vill ha i dag. Om du är i behov av en ny träningsväska för att förvara alla dina saker i vill du definitivt kolla in vad som finns tillgängligt från märken som Adidas®, Reebok® och Kappa™. Om det är cykelutrustning som du köper till dig själv eller din familj finns det inget bättre ställe att handla på än Bodystore.com - de har ett stort urval av hjälmar, kläder och skor från alla de bästa namnen inom cykling. Om du föredrar att träna hemma har de också fantastiska hemmagym-system som är perfekta för nybörjare eller personer med en hektisk livsstil som inte har tid att ta sig ner till det lokala gymmet. Ett av deras mest populära alternativär Bowflex® Home Gym - det är ett fantastiskt paket som ger dig allt du behöver för att komma i form i ditt eget hem.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – Telefon

Bodystores kundtjänst telefonnummer: 010-138-81-88. Bodystores telefonsupport öppettider: MÅNDAG-Fredag ​​Mellanklockan 9: 00-18: 00.

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på bodystore.com: klicka här

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Bodystores kundservice är: [email protected].

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – Facebook

Bodystore på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – Chatt

Bodystores tillhandahåller kundtjänst via chatt:

Hur du kontaktar Bodystores Kundtjänst – Postadress

Bodystores kundtjänst adress: Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, Svetsarvägen 15, 171 23 Solna, Sweden.