Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Airtours Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Airtours Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Airtours

Webbplatsen Airtours erbjuder ett utbud av resor för alla smaker, med resor över hela Europa. Från storstadsresor i Stockholm och Göteborg till strandresor vid Medelhavets västligaste delar - Airtours har allt du behöver!

Företaget grundades redan när flygresor inte var så enkla; nu är de populärare än någonsin eftersom deras tjänster aldrig har förändrats: om du bara bokar ett hotell får du tillgång inte bara till din vistelse utan även till alla flygresor som passar bra ihop med den (och oroa dig inte för att ändra datum). Numera kan du välja att flyga med de bästa flygbolagen i Europa: KLM och Air France till exempel, vilket innebär att du slipper förseningar på grund av oväntat snöfall. Alla deras anslutningar är noggrant avvägda så att du inte behöver vänta för länge.

Airtours är experter när det gäller att veta vad du vill ha: tack vare deraserfarenhet och sina många kontakter kan de berätta om de mest intressanta arrangemangen. Vare sig det handlar om en vecka på Ibiza eller i Budapest, eller en vecka i München eller Salzburg - vi har hittat den perfekta resan för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – Telefon

Airtours kundtjänst telefonnummer: 08-566-103-00. Airtours kundcenter öppettider: Vardagar: 9-18 Lördagar: 10-14 Söndagar: Telefonöppet 10-14.

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – Företagets hemsida

På airtours.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Airtours kundservice är: [email protected].

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Hur du kontaktar Airtours Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Sveavägen 25, 111 34 Stockholm.