Hur du kontaktar Air Asias Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Air Asias Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Asias Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Asia

Air Asia är ett av de största och mest framgångsrika flygbolagen i Malaysia och har erbjudit billiga flygningar till mer än 165 destinationer i över 20 år. De har vunnit priser som ett av världens bästa lågprisbolag tack vare sin effektiva flotta med bland annat Airbus A320-flygplan och professionell personal som vet hur viktigt det är med punktlighet när man reser utomlands eller till och med lokalt! De har ett mycket generöst bagageutrymme som tillåter varje passagerare att ta med sig upp till 20 kg bagage på resan. Du kan också välja att lägga till säten med extra benutrymme eller välja premiumplattbäddar om du vill ha en bekvämare flygupplevelse. Om du letar efter ett prisvärt sätt att resa runt i Malaysia eller internationellt, Air Asia är definitivt flygbolaget för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air Asias Kundtjänst – Telefon

Air Asias kundtjänst telefonnummer: +91-80-4666-2222. Air Asias kundcenter öppettider: 24/7.

Air Asias Kundtjänst – Företagets Hemsida

På Airasia.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Air Asias Kundtjänst – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Air Asias Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Air Asias Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Air Asias Kundtjänst – Chatt

Air Asias kundtjänst via chatt: klicka här

Air Asias Kundtjänst – Postadress

Air Asias kundtjänst adress: RedQ, Jalan Pekeliling 5, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (klia​2), 64000 Sepang, Malaysia.