Hur du kontaktar Adlibris Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hur du kontaktar Adlibris Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hur du kontaktar Adlibris Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Adlibri

Sveriges största nätbokhandel Adlibris har funnits sedan 1997 och är nu en del av Bonnierkoncernen. År 2005 lanserade de sin läsplattform Letto som gör det möjligt för användare att lyssna eller läsa digitala böcker högt samtidigt som de erbjuder andra roliga funktioner som spel för barn! Ett annat tillägg var Mondo - en prenumerationstjänst där du kan få vilken bok som helst levererad direkt till din inkorg varje månad för 59 kronor per nummer. Bara i år kommer det att finnas över 600 nya utgåvor tillgängliga genom detta fantastiska initiativ så se till att inte missa alla dessa spännande titlar genom att registrera dig idag! Slutligen erbjuder Adlibris också ett omfattande utbud av e-böcker som kan användas på alla enheter. Med så många alternativ att välja mellan finns det något för alla! Varför inte gå över till Adlibris och utforska deras nätbokhandel idag? Du kommer inte att bli besviken!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Adlibris Kundtjänst – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Adlibris Kundtjänst – Företagets hemsida

På adlibris.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Adlibris Kundtjänst – E-post

Kunder kan kontakta Adlibris kundtjänst via e-postadressen [email protected].: info@adlibris.com.

Adlibris Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Adlibris Kundtjänst – Twitter

Adlibris kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Adlibris Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Adlibris Kundtjänst – Postadress

Box 3667,103 59 Stockholm.

Scroll to Top