Hundrondellen Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Hundrondellen Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Hundrondellen Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Hundrondellens Kundservice – Kundcenter

Hundrondellen är ett av få hundförflyttningsföretag i Sverige som har tillstånd att flytta hundar och bedriva verksamhet här. Företaget reser också tillbaka in i landet med TRACE handelscertifikat på alla hundar, vilket nu måste göras enligt nya svenska djurskyddslagar för föreningar som flyttar utlandsdjur utomlands. Hundrondellen erbjuder ett brett utbud av tjänster för både hundägare och uppfödare. Allt från kompletta paket med transport, kennel och foder till ren transport kan bokas. Företaget erbjuder även mikrochipning, upprättande av exportdokument, rådgivning om vaccinationer med mera. För dem som vill flytta sina hundar själva har företaget en "hundtaxi"-tjänst där man kan hyra en hundlåda för resan. Företaget har också börjat erbjuda en "flygplatsservice" där de möter upp ägarna på Arlanda flygplats och hjälper till med incheckningen. Hundrondellen är ett litet företag som drivs av djurvänner som vill göra det enklare för människor att flytta sina hundar. Att flytta en hund kan vara en stressig upplevelse, men med hjälp av Hundrondellen behöver det inte vara det.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hundrondellen Kundservice – Telefon

Hundrondellens kundtjänst telefonnummer: 076-8499075. Hundrondellens kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 12: 30-16: 00.

Hundrondellen Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på hundrondellen.se: klicka här

Hundrondellen Kundservice – E-post

E-postadressen till Hundrondellens kundsupport är: [email protected].

Hundrondellen Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hundrondellen Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Hundrondellen Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Hundrondellen Kundservice – Postadress

Hundrondellen kundtjänst adress: HundRondellen Flugsnapparevägen 24 792 34 MORA.