Huawei Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Huawei Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Huawei Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Huawei

Huawei är ett kinesiskt multinationellt teknikföretag med huvudkontor i Shenzhen, Guangdong. Företaget utformar och säljer telekommunikationsutrustning och konsumentelektronikprodukter över hela världen, inklusive telefoner som är överkomliga för alla, från studenter till yrkesverksamma, med sina senaste smartphones med högkvalitativa kamerafunktioner som ingen annan telefon tidigare har haft! Företaget grundades av Ren Zhengfei, styrelseordförande sedan 1987, som såg en möjlighet att på länsnivå samla alla fasta nät i ett enda kontrakt och samtidigt tillhandahålla strategier för optimering av tjänsteleveranserna som länen inte kunde uppnå på egen hand. Från denna bas växte Huawei snabbt till ett globalt företag som betjänar 45 av världens 50 största telekomoperatörer och utökade sin verksamhet till att omfatta konsumentelektronik, t.ex. smartphones och surfplattor. I mars 2019 lades företaget till på det amerikanska handelsdepartementets lista över enheter, vilket i praktiken förbjuder det från att göra affärer med amerikanska företag utan en särskild licens. Detta ansågs vara en upptrappning av det pågående handelskriget mellan USA och Kina. I maj 2019 meddelade Google att man skulle bryta banden med Huawei, vilket skulle innebära att framtida Huawei-telefoner inte skulle ha tillgång till Googles operativsystem Android eller appar som Gmail och YouTube.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Huawei Kundservice – Telefon

Huaweis kundtjänst telefonnummer: 8-512-555-55. Huaweis kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-18: 00.

Huawei Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på huawei.com: klicka här

Huawei Kundservice – E-post

Huaweis kundtjänst e-postadress: support@huawei.com.

Huawei Kundservice – Facebook

Huaweis kundtjänst facebook länk: klicka här

Huawei Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Huawei Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Huawei Kundservice – Postadress

Huaweis kundtjänst adress: Huawei Base, Bantian, Longgang District, Shenzhen, China.

Scroll to Top