HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med HP Hewlett Packard Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta HP Hewlett Packard Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

HP Hewlett Packards Kundtjänst – Telefon

Hewlett-Packard har funnits i över 100 år, och under den tiden har de tillverkat många olika produkter. HP är ett amerikanskt företag som numera främst säljer persondatorer samt andra relaterade produkter som skrivare eller servrar, men vid en tidpunkt i deras historia var det precis tvärtom! HP började som ett jordbruksföretag i en liten stad i Kalifornien. Det grundades av två Stanfordstudenter, Bill Hewlett och Dave Packard, som bestämde sig för att starta ett eget företag efter att ha arbetat med ett projekt tillsammans för sin professor. De kallade ursprungligen företaget Pacific Radio Company, men ändrade det till Hewlett-Packard bara ett år senare . Företaget började med att tillverka elektronisk utrustning för radiostationer, men det dröjde inte länge förrän de tog steget in i andra produktkategorier. På 1940-talet utvecklade HP en av de första stationära datorerna som kallades "HP200A". De fortsatte att göra innovativa produkter genom åren, och 1969 skapade de till och med världens den första handhållna miniräknaren, kallad "HP-35". I dag är HP ett välkänt varumärke i hela världen och de fortsätter att göra innovativa produkter. Några av deras senaste produkter är den bärbara datorn HP Spectre x360, som har hyllats som en av de bästa bärbara datorerna på marknaden.

Kontaktalternativ för kundservice:

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

HP Hewlett Packards kundtjänst telefonnummer: 08-593-664-18. HP Hewlett Packards telefonsupport öppettider: MÅNDAG: 09: 00-17: 00 Tisdag – Fredag: 09: 00-18: 00.

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På hp.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till HP Hewlett Packards kundtjänst är: [email protected].

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar: Hur du kontaktar – Twitter

Kontakta HP Hewlett Packard på deras officiella twitterkonto: klicka här

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

HP Hewlett Packard Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

HP Hewlett Packards kundtjänst adress: HP PPS Sverige AB, Gustav III:s boulevard 34, 169 73 Stockholm, Solna, Sweden.