H&M Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med H&M Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta H&M Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om H&M

H&M är ett globalt klädföretag som säljer skjortor, byxor och klänningar för alla olika typer av människor. Priserna är snabbt- billigt vilket gör det lätt för din budget! Du kan hitta H&M överallt i världen eftersom de har butiker överallt från Amerika till Europa plus Asien också. Om du inte är säker på vilken storlek eller färg som passar bäst till den outfit som du har haft i ditt lilla huvud på sistone så oroa dig inte - det finns alltid deras lojalitetsprogram där medlemmarna får speciella rabatter när de handlar på alla ställen i stan (eller online). Det här är ett sådant ställe som du går till för att få en modekick utan att bli pank. Hennes & Mauritz är det perfekta stället att handla snygga och prisvärda kläder på. Med ett brett utbud av plagg finns det något som passar allas smak. Priserna är också mycket rimliga, vilket gör det lätt för att hålla dig inom din budget. Du kan hitta H&M-butiker över hela världen, så oavsett var du befinner dig kan du säkert hitta en butik i närheten. Om du dessutom är medlem i deras lojalitetsprogram får du ännu fler rabatter när du handlar i butik eller online. Så om du letar efter om du vill köpa moderiktiga och prisvärda kläder till ett bra pris är H&M det perfekta valet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

H&M Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta H&M kundtjänst är: 033-14-00-00. H&Ms telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag ​​07: 00-21: 00 Lördag-Söndag 09: 00-19: 00.

H&M Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på hm.com: klicka här

H&M Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

H&M Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

H&M Kundservice – Twitter

H&M på deras officiella Twitterkonto: besök den här länken. klicka här

H&M Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

H&M Kundservice – Postadress

Samuelsgatan 46 A 106 38 Stockholm Sverige.

Scroll to Top