Hitta Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Hitta Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Hitta Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakt Hittas Kundservice – Kundcenter

Hitta.se är en innovativ svensk webbplats som ger information om företag och människor i Sverige, med telefonnummer adresser på en karta för att göra det enklare för dig som kund eller klient! Sajten grundades redan 2004 av två vänner som ville ha tillgänglighet mellan alla dessa företags kontaktuppgifter så att de kunde hitta vilka tjänster som fanns tillgängliga nära dem när som helst - på så sätt slipper vi problem med att prova nya ställen men vet också var vårt favoritkafé kan finnas i stan när någon annan behöver en vägbeskrivning.

Webbplatsen har sedan dess blivit en viktig bas för både svenskar och utlänningar, med över 6000 registrerade företag online och växer ständigt! Registreringen är gratis för både företag och kunder, så se till att kolla in den nästa gång du behöver komma i kontakt med ett svenskt företag eller om du bara är nyfiken på vad vi har på gång i vårt vackra land!

Hitta.se är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med företag i Sverige, oavsett om du är en kund eller klient som söker information eller en företagare som vill marknadsföra ditt företag. Med telefonnummer och adresser på en karta är det lätt att hitta det du söker, och webbplatsen växer ständigt, med nya företag som registrerar sig hela tiden. Så se till att kolla in den nästa gång du behöver komma i kontakt med ett svenskt företag eller om du bara är nyfiken på vad som händer i Sverige!

Kontaktalternativ för kundservice:

Hitta Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Hitta Kundservice – Företagets hemsida

På hitta.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Hitta Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Hitta Kundservice – Facebook

Kontakta Hitta på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hitta Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Hitta Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hitta Kundservice – Postadress

Hittas kundtjänst adress: St. Eriksgatan 121D, 113 43 STOCKHOLM.