Hifiklubben

Hifiklubben Kundtjänst

Om Hifiklubben

Hifiklubben säljer ljudutrustning för både professionella användare och hemmabruk. Företaget har ett brett produktsortiment, från högtalare och förstärkare till skivspelare och hörlurar. Hifiklubben erbjuder också ett brett utbud av tjänster, till exempel reparationer och installationer. Hifiklubben grundades 1976 av två ljudentusiaster, Erik Andersson och Jan-Erik Svensson. Företaget började som en liten butik i Göteborg där man sålde begagnad ljudutrustning. I dag har Hifiklubben vuxit till en ledande återförsäljare av avancerad ljudutrustning med butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Hifiklubbens uppdrag är att ge kunderna den bästa möjliga ljudupplevelsen. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att möta behoven hos både professionella användare och hemanvändare. Hifiklubben har också ett team av kvalificerade tekniker som kan hjälpa till med reparationer och installationer.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Hifiklubben Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Hifiklubben Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0771-80 00 90. Kundtjänst kan hjälpa dig med allt från produktfrågor, leverans och reklamationer

Hifiklubben Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Hifiklubben Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Hifiklubben Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hifiklubben Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Hifiklubben Kundtjänst – Chatt

Hifiklubben erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Hifiklubben Kundtjänst – Postadress

Adressen till Hifiklubben är: Fleminggatan 89, 112 45 Stockholm