Hemmy Kundservice

Är det så att du vill komma i kontakt med Hemmy Kundservice? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Hemmy Kundservice. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Kontakta Hemmys Kundtjänst via Telefon

Hemmy är en svensk e-handlare med ett lager i Skogås, söder om Stockholm. De erbjuder prisvärda vitvaror och hushållsartiklar från varumärken du älskar tillsammans med snabba leveransalternativ som är skräddarsydda för dina behov så mycket de kan vara knappa vid varje givet tillfälle! Hemmy har också en blogg där de skriver om sina produkter, delar med sig av tips om hur du kan göra det mesta av ditt hem och ger dig en inblick i deras företagskultur. Du hittar den på blog.hemmy.com! Förutom sin blogg har Hemmy också en YouTube-kanal där de delar med sig av tips och knep för ditt hem! Du hittar den på youtube.com/hemmyofficial.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hemmy Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Hemmy kundtjänst är: 010-330-20-12. Hemmys telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Hemmy Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på hemmy.se: klicka här

Hemmy Kundservice – E-post

E-postadressen till Hemmys kundtjänst är: [email protected].

Hemmy Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hemmy Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Hemmy Kundservice – Chatt

Hemmys kundtjänst via chatt:

Hemmy Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Hemmy.se , Svarvarvägen 10 , 142 50 , Skogås.