Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar

Är det så att du vill komma i kontakt med Headspace Kundtjänst? Då kan du sluta leta nu, på den här sidan hittar du uppdaterad och korrekt kontaktinfo som du kan använda för att kontakta Headspace Kundtjänst. Här hittar du allt från deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida och till och med postadress.

Headspace Kundservice – Telefon

Headspace Health är ett företag som tillhandahåller tillgängliga tjänster för psykisk hälsa och välbefinnande. Dessa inkluderar meditation, mindfulness coaching terapi samt psykiatri för medlemmar i deras partnerorganisationer som Starbucks tillsammans med Adobe, ViacomCBS, Delta Air Lines, Cigna, Kaiser Permanente bland andra. Företaget grundades 2010 av Andy Puddicombe och Rich Pierson, som båda är alumner från University of Bristol. Headspace Health har hittills tagit in över 75 miljoner dollar i riskkapital och den senaste rundan var en serie D som avslutades i januari 2017 för 37 miljoner dollar under ledning av Insight Venture Partners. Deras den senaste finansieringsrundan kommer att användas för att främja företagets internationella expansion och hjälpa dem att nå sitt mål att hjälpa en miljard människor. Headspace Health har för närvarande över 25 miljoner användare i 190 länder. Deras uppdrag är att "förbättra hälsan och lyckan i världen" För att göra detta tillhandahåller de tjänster som lär människor hur de kan leva lyckligare, friskare liv. Headspace Health är ett av de ledande företagen inom det spirande området digital mental hälsa, och deras produkter används av människor i alla åldrar. Företaget har hyllats för sin strategi för psykisk hälsa, som bland annat fokuserar på förebyggande och tidiga insatser. Headspace Health gör skillnad i miljontals människors liv.

Kontaktalternativ för kundservice:

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På headspace.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Headspaces kundservice är: [email protected].

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Headspace Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: 2415 Michigan Avenue, Santa Monica, Los Angeles, CA 90404, USA.