HBO Nordic Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos HBO Nordic Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med HBO Nordic Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om HBO Nordic

HBO Nordic är en streamingtjänst som erbjuder både egenproducerat innehåll och beställt material från andra producenter. Som en av de största onlinetjänsterna för film och tv är det ingen överraskning att detta inkluderar några mycket eftertraktade Hollywood-blockbusters med exklusiva rättigheter att visa dem i sin helhet före alla andra! Under de senaste åren har det dock funnits en ökad efterfrågan från konsumenterna på fler originalserier och filmer - något som i slutändan ledde till att vi nu fokuserar på serier och filmer som enbart produceras av HBO Nordic själva, i stället för att bara använda hyrda filmer, vilket ursprungligen skedde när de startade runt 1990. Om du tycker om att titta på filmer och tv-serier på originalspråket finns det en sak som gör upplevelsen ännu bättre: undertexter av hög kvalitet. Fans av HBO Nordics många kända originalproduktioner som "Game of Thrones" eller "Vinyl" kanske vet att tjänsten endast erbjuder undertexter för sina skandinaviska program. Om du inte kommer från Norden ska du dock inte ge upp än - det finns ett sätt att få tag på engelska undertexter till många av HBO:s originalfilmer.

Kontaktalternativ för kundservice:

HBO Nordic Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta HBO Nordic kundtjänst är: 0770-455-000. HBO Nordics telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 10: 00-20: 00 Helger / helgdagar: 12: 00-18: 00.

HBO Nordic Kundservice – Företagets hemsida

På hbonordic.com kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

HBO Nordic Kundservice – E-post

E-postadressen till HBO Nordics kundservice är: [email protected].

HBO Nordic Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: besök hemsidan. klicka här

HBO Nordic Kundservice – Twitter

Kontakta HBO Nordic på deras officiella twitterkonto: klicka här

HBO Nordic Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

HBO Nordic Kundservice – Postadress

HBO Nordics kundtjänst adress: Birger Jarlsgatan 6, 114 34, Stockholm.