Hasselblad Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Hasselblad Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hasselblad Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Kontakta Hasselblads Kundtjänst via Telefon

Hasselblad är ett kameramärke som grundades i Sverige för över 75 år sedan. Koncernen har dotterbolag runt om i världen och i deras uppdragsbeskrivning står det att de strävar efter att producera "världens bästa kameror" Med expertis samlad från olika bakgrunder erbjuder detta företag professionell fotoutrustning på en oklanderlig kvalitetsnivå samtidigt som de erbjuder kunderna unika tjänster som skräddarsydda objektiv eller workshops som är skräddarsydda specifikt för dina behov! Detta märke värdesätter kvalitet och precision, vilket framgår av deras kameror som ofta är enkla men eleganta. De har också ett team av specialister som bedriver forskning och utvecklar ny teknik för att förbättra fotografering som vi känner till den! Med allt detta sammantaget är Hasselblad definitivt värt att överväga om du letar efter en högklassig kamera som kommer att räcka hela livet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hasselblad Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Hasselblad kundtjänst är: 031-102-46. Hasselblads telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Hasselblad Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på hasselblad.com: klicka här

Hasselblad Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Hasselblad Kundservice – Facebook

Hasselblad officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Hasselblad Kundservice – Twitter

Hasselblads kundtjänst twitter Länk: klicka här

Hasselblad Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Hasselblad Kundservice – Postadress

Hasselblad kundtjänst adress: Utvecklingsgatan 2, SE-417 56, Gothenburg, Sweden.