Hallon Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Hallon Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hallon Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Hallon

Hallon är ett nystartat svenskt mobilföretag som kommit in på scenen som Telias lågpris- och ungdomsalternativ. De erbjuder bredbandstjänster, telefonabonnemang med förbetalda kort eller abonnemang via sin hemsida så det är lätt att hitta något du kommer att gilla!

Det är gratis att beställa ditt startpaket, men läs noga innan du beställer eftersom villkor gäller beroende på vilken typ av tjänst(er) du väljer .

Sverige är välkänt för sin progressiva och innovativa telekomindustri, så det är ingen överraskning att Hallon har fått ett så stort genomslag. Företaget grundades 2006 av Niklas Zennström (medgrundare av Skype) och Jonas Birgersson och erbjöd ursprungligen endast bredbandstjänster. De har dock har sedan dess utökat sitt utbud till att även omfatta telefonabonnemang och abonnemang.

Hallon är ett bra alternativ för dem som letar efter ett billigt alternativ till dyrare leverantörer, och företaget har redan visat sig vara populärt bland Sveriges ungdomar. Förutom sina konkurrenskraftiga priser erbjuder Hallon också utmärkt kundservice; faktum är att de nyligen röstades fram till Sveriges bästa telekombolag! Om du letar efter en om du vill ha en ny mobiloperatör är Hallon definitivt värt att överväga.

Så vad väntar du på? Beställ ditt startpaket idag och se själv vad all uppståndelse handlar om! Se bara till att läsa villkoren noggrant innan du gör det.

Kontaktalternativ för kundservice:

Hallon Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Hallon Kundservice – Företagets hemsida

På hallon.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Hallon Kundservice – E-post

E-postadressen till Hallons kundservice är: [email protected].

Hallon Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Hallon Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Hallon Kundservice – Chatt

Hallons tillhandahåller kundtjänst via chatt:

Hallon Kundservice – Postadress

Hallon kundtjänst adress: hallon c/o HI3G Access AB Box 7012 121 07 Stockholm-Globen.