Hallens Buss Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Hallens Buss Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hallens Buss Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Hallens Buss

Hallens Buss har ett stort antal fordon som de använder för olika ändamål. De kör skolbarn över 500 mil varje dag och hjälper många enskilda grupper att hitta sin resa genom kontakter i branschen, samt företag som hyr dem på timbasis eller de som Hallens Buss har ett nära samarbete med för att erbjuda tjänster som är skräddarsydda specifikt för olika behov! Hallens Buss erbjuder också ett stort antal andra tjänster, bland annat: Samåkning, Bröllopstransporter, Privata fester, Sportevenemang, Företagsarrangemang och mycket mer! Oavsett om du behöver ta dig till din nästa destination eller bara vill njuta av en bekväm resa, Hallens Buss är företaget för dig! Kontakta dem idag för att få veta mer om vad de kan göra för dig.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Hallens Buss Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Hallens Buss Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0490-83 000.

Hallens Buss Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Hallens Buss Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Hallens Buss Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Hallens Buss Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Hallens Buss Kundtjänst – Chatt

Hallens Buss erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Hallens Buss Kundtjänst – Postadress

Adressen till Hallens Buss Kundtjänst är: Lunnargatan 14, Västervik.