Hallbo Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Hallbo Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Hallbo Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Kontakta Hallbos Kundtjänst via Telefon

Hallbos uppdrag är att tillhandahålla bostäder, affärslokaler och faciliteter för alla. De gör detta genom att ge människor en plats som de kan kalla hem i säkra miljöer utan att det finns några privata vinstintressen inblandade; de hjälper också lokala ekonomier att blomstra med sina investeringar i fastighetsutveckling som erbjuder attraktiva platser nära blomstrande samhällen. Hallbo erbjuder sociala bostäder av hög kvalitet som riktar sig särskilt till familjer som söker ett utmärkt skoldistrikt eller en familjevänlig miljö som ligger tillräckligt nära för att du aldrig ska ha problem med att ta dig runt i staden till fots om det skulle behövas! Med ett stort antal olika planlösningar att välja mellan kan du hitta det perfekta hemmet för din familj på Hallbo. Du kan också dra nytta av deras många bekvämligheter som lekplatser, pooler och tennisbanor. Om du letar efter en plats att kalla hem som ligger nära allt du behöver samtidigt som den är trygg och säker då är Hallbo det perfekta valet!

Kontaktalternativ för kundservice:

Hallbo Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Hallbo kundtjänst är: 0582-68-55-60. Hallbos telefonsupport går att nå: Måndag-torsdag: 08: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00 Fredag: 08: 00-12: 00 och 13: 00-14: 30.

Hallbo Kundservice – Företagets hemsida

På hallbo.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Hallbo Kundservice – E-post

E-postadressen till Hallbos kundservice är: [email protected].

Hallbo Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

Hallbo Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Hallbo Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Hallbo Kundservice – Postadress

Hallbo kundtjänst adress: Västra Storgatan 15 694 22 HALLSBERG Box 74.