Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Haglöfs Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Haglöfs Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Haglöfs Kundservice – Kundcenter

Haglöfs är ett svenskt företag som specialiserar sig på friluftsprodukter. Det grundades av Wiktor Haglow som började sälja ryggsäckar till den lokala marknaden i Dalarna 1914, 75 år innan företaget blev känt för sina bergsklättringsexpeditioner med Kebnekaise bergstopp som en av de många framgångar som företaget har uppnått sedan dess, bland annat genom att utforma hållbar utrustning som används under räddningsuppdrag eller militära operationer där styrka och hållbarhet var nyckelfaktorer som beaktades vid utvecklingen av dessa artiklar beroende på vilken uppgift som måste utföras mest effektivt under press . Varumärket har kommit långt sedan starten och Haglöfs är nu erkänt som ett av de främsta märkena för friluftsliv i världen. Företagets produkter finns i över 60 länder och det sysselsätter mer än 1 000 personer världen över. Haglöfs tar också sitt ansvar för miljön på stort allvar och är det enda utomhusvarumärket som har tilldelats ett pris för miljömässigt ledarskap av European Outdoor Group. Företagets framgång kan tillskrivas dess passion för att utveckla innovativa och högkvalitativa produkter samt dess engagemang för hållbarhet. Haglöfs har en stark övertygelse om att friluftsliv ska kunna njutas av så många människor som möjligt och det är det är denna etik som driver företaget att fortsätta att förnya och tänja på gränserna för vad som är möjligt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Haglöfs kundtjänst telefonnummer: 0226-670-00. Haglöfs kundcenter öppettider: Måndag-Torsdag: 08: 00-15: 30 Fredag: 08: 00-14: 45.

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På haglofs.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

Kunder kan kontakta Haglöfs kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Haglöfs Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Henry Bergstens väg 3, Hus B, SE-176 69 Järfälla, Sweden.