Gymnasieantagningen Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Gymnasieantagningen Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Gymnasieantagningen Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Gymnasieantagningen Kundservice – Telefon

Det gemensamma antagningskontoret för Stockholms län och de tre kommunerna Håbo och Gnesta (som alla ingår i Söderorts kommun) Gymnasieantagningen ansvarar för att ge tillgång till skolor som tillgodoser elevernas behov. Dessa inkluderar kommunala gymnasieprogram samt särskilda program som gymnasier eller lbys som erbjuder mer än bara allmänna utbildningskrav utan också förbereder dig med de färdigheter som behövs för att bli redo för framtiden! En sådan specialskola är Söderorts gymnasium, som erbjuder ett program i hållbarhet. Eleverna på denna skola har möjlighet att lära sig om viktiga ämnen som klimatförändringar, förnybar energi och hållbar utveckling. Dessutom får de också praktisk erfarenhet genom praktik och projekt! Söderorts kommun har många skolor som Southport High School som fokuserar på olika specialiseringar. Detta gör det enkelt för eleverna att hitta rätt skola som uppfyller deras behov, oavsett om det är en traditionell skola eller en med en mer unik inriktning! Om du letar efter en skola i Stockholms län eller i Söderorts kommun, se till att kolla in det gemensamma antagningskontoret, Gymnasieantagningen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Gymnasieantagningen Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Gymnasieantagningen Kundservice – Företagets hemsida

På gymnasieantagningen.storsthlm.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Gymnasieantagningen Kundservice – E-post

Gymnasieantagningen kundtjänst e-postadress: [email protected].

Gymnasieantagningen Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Gymnasieantagningen Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Gymnasieantagningen Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Gymnasieantagningen Kundservice – Postadress

Gymnasieantagningen kundtjänst adress: Gymnasieantagningen Storsthlm Box 4404 102 68 Stockholm.