Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Guldbrev.se Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Guldbrev.se Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Guldbrev.se

Guldbrev.se erbjuder ett bekvämt sätt att sälja ditt oönskade guld utan att behöva gå igenom en överföringsprocess eller hantera skumma karaktärer på hamnplatser runt om i Skandinavien som kanske försöker rekrytera taktik för sina egna syften när du väl kommer dit personligen! När du skickar dem betalning via banköverföring (eller liknande), kommer de att betala i förskott och leverera inom 10 dagar. De har en mycket användarvänlig webbplats som gör det enkelt att ange mängden och renheten på ditt guld, och sedan ger de dig en offert baserad på det aktuella marknadsvärdet. Du kan välja att antingen acceptera eller avböja deras erbjudande. Om du accepterar måste du ge dem dina kontaktuppgifter och din leveransadress så att de kan skicka ett säkert paket att skicka ditt guld i. När de väl har mottagit ditt guld kommer de att testa det för att bekräfta renhet och vikt och sedan betala dig det överenskomna beloppet via banköverföring inom två arbetsdagar. Jag rekommenderar definitivt Guldbrev.se om du letar efter ett pålitligt sätt att sälja ditt oönskade guld!

Kontaktalternativ för kundservice:

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Guldbrev.ses kundtjänst telefonnummer: 08-12-00-28-00. Guldbrev.ses kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-17: 00.

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På se.guldbrev.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Guldbrev.ses kundservice är: [email protected].

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Guldbrev.se på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundservice är inte tillgänglig på twitter.

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Guldbrev.se Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Guldbrev.ses kundtjänst: Box 24237, 104 51 Stockholm, Sweden.