Groupon Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Groupon Kundservice – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Groupon Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Groupon

Groupon är ett amerikanskt företag som kopplar samman konsumenter med lokala erbjudanden om upplevelser, resor och andra tjänster i femton länder. Tjänsten lanserades i november 2008 av de första grundarna som hade en bakgrund från företag som Google (för företag) och Facebook (teknik). Tjänsten var till en början endast tillgänglig i Nordamerika, men har sedan dess utökats till att omfatta över 100 städer i Europa också! Groupon är särskilt populärt bland millennials eftersom det är ett bekvämt och prisvärt sätt att njuta av nya upplevelser. Groupon är ett utmärkt sätt att spara pengar på lokala upplevelser, resor och andra tjänster. Tjänsten är särskilt populär bland millennials, som alltid letar efter sätt att spara pengar och njuta av nya upplevelser. Med Groupon kan du spara upp till 70 % rabatt på lokala upplevelser, resor och andra tjänster i femton länder. Så om du letar efter ett bra erbjudande på ditt nästa äventyr, se till att kolla in Groupon!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Groupon Kundservice – Telefon

Groupons kundtjänst telefonnummer: +1-877-788-7858. Groupons kundcenter öppettider: Det finns inget svar på detta telefonnummer.

Groupon Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på groupon.com: klicka här

Groupon Kundservice – E-post

E-postadressen till Groupons kundsupport är: [email protected].

Groupon Kundservice – Facebook

Kontakta Groupon på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Groupon Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här. klicka här

Groupon Kundservice – Chatt

Groupons tillhandahåller kundtjänst via chatt: klicka här

Groupon Kundservice – Postadress

5131 West Madison Street, Chicago, IL 60644, USA.